Monday, May 17, 2010

kebodohan

yaa..
2 3 hari ni agak tak keruan.
bukan stress sebab nak exam..tapi memang tak keruan.
jadi, beta berjaya melakukan beberape kebodohan...

kebodohan 1:
berjaya melawat pasaraya mydin sebanyak 3 kali dalam masa dua hari.padahal patutnye beta study.
dengan muka terhegeh-hegeh merayu kepada housemate supaya teman beta pegi mydin.terima kasih housemate.
dan kebodohan utama ialah,,,,berjaya menghabiskan 200 ringgit pada barang2 yang x perlu pon sebenarnye. naseb baek tak pegi pavillion.


kebodohan 2:
tiba2 datang mood gatal.
yeh..stalking...
woot2!(wuts dat?)
mensetalk mamat selekeh yang tibe2 rase macam dia tu kiut pulak..hehe

dan juga, aktiviti stalk paling bodo berjaya dilakukan ialah..terhegeh-hegeh carik page mamat yang name dia pon beta tak tau...wawawawawa
result: tak berjaya

kebodohan 3:
xde kebodohan ke3.
sebab beta ni xde la bodo sangat seperti yang anda fikirkan..

sudah..sudah..
kembali study.





nota kiut: ini adalah post yang paling tak bermakna berjaya dihasilkan setakat ini.

2 comments:

Ibnu isa said...

hahaha.. sabar2.. wow hbs rm200 tu..

LaiLa said...

xda kije btolla ko ni mai! haha...btw,mamat selekeh? mamat selipar kah? aku tw je nama ye....nk x???haha