Saturday, May 8, 2010

express urself !

wahh...!
May 7. malam ni kami satu kelas bersungguh-sungguh berposing untuk majalah tahunan for SAM program.
and. paling poyo dan tak bole bla, kitorang telah membawakan tema ROCK..!!
yeah, itulah dia. kami gadis2 bajet ayu ni terpaksa la meng'rock'kan diri kami yang mmg x rock ni.huhuh.
macam2 effort kami lakukan.
beli baju baru?
pinjam baju orang.
mekap ala2 emo gitu..
menyebut tentang mekap, berjuta-juta lemon terima kasih diucapkan kepada jurumekap merangkap tukang sponsor mekap,, iaitu saudari Eushahida Farizza.
anda berjaya membuatkan aisyah kelihatan macam kucing lawa.
laila macam budak rock yang comel giler.
dan beta kelihatan sangattt seperti wanita penjenyah.
thanks eu. we really appreciate wut have u done!
yang penting, kami mesti kelihatan rockk!!

okayy..tak perlu cakap banyak
silalah menilai sendiri tahap ke'rock'kan kelas 09J7..

eleh..muke comels nak bajet rock
muahahaha





okay
he IS crazy!






eu and amir
they rock in their own way






wanita penjenayah!

okayy..gambar ni memmang x bole ble sebab muke nampak cembengg. actually muke jadi macam ni sebab beta kene marah dengan photographer. sori farrel, i memang tak reti nak posing. tengok, muke da nak nagis da tu.
korang nak tau tak ape photographer cakap kat beta?

''mai.., i can't feel your feelings in the picture..!''
and beta jawab balik,, ''hey. nobody ever feels my feelings la...'' wahahahaha





ni muke model yang da penat tunggu turn.
keluar muncung cik limah dia.





Yeaahh!!
we Rocks!



p/s: kalau abah den nampak gambar ni..mengucap deh agak eh!

2 comments:

LaiLa said...

haha....agree with u mai!

eushahida farizza raffar said...

hahaha. kenangan rockindah