Saturday, August 7, 2010

Berjaya Times Square


ya. berjaya times square.
kali pertama menjejakkan kaki di berjaya times square indoor theme park adalah ketika tiketnye ditulis ''CHILDREN''.
tapi sekarang bile pergi tiketnye sudah ditulis sebagai ''ADULT''. kan banyak bezanye tu?
dulu kurus, sekarang overweight.

tujuan pos ni bukan la nak berlagak dekat korang yang beta ni hebat main semua game ganas2 tanpa rasa mual malah cool sekali. tapi memang betol la, kawan2 yang laen maen sikit dah mual, pening kepala nak muntah. taPI beta sorang je maintain sihat walafiat. jom tgk skit ape yang ganas sgt tu?


Space-Attack

huh. yang ni memang thrill giler tak beragak. mula2 naek skali menjerit suara macam pondan. sebab memang sangat,....AAArghh...!
tak puas hati, beta naek sekali lagi.'kali ni rase best giler. orang laen pulak menjerit macam pondan. beta rilek je nergosip ngan ain, '' cute gak mamat rambut panjang depan ni''



Dizzy-Izzy

hah. memang sesuaila name dizzy-izzy, abis je maen natang nih, waida teros lari masok toilet muntah. hahhahahah. naseb baek toilet dekat.








Supersonic-Odyssey
a.k.a roller coaster.
DNA-Mixer

dasat. rasa macam nak tercampak bijik mate maen bende nih. due tige orang perempuan tercabot tudung sebab maen DNA- Mixer . giler. dekat dinding belakang DNA-Mixer ni ade banyak giler tepekan muntah. serius, x caya pegi la tgk sendirik.perrghh..dasat. tapi beta still maintain sihat.

Ooort's-Express
permainan yang mampu mengeratkan silaturrahim. nak tau kenapa, g maen sendirik.
bagi couple2 yang rase2 nak memelihara kesucian diri, janagnlah naek bende ni same2.takot ade yang ternoda pulak!

part lagi best..mase nak naek roller coaster, nmpk ade org muntah... cepat2 mereka kene panggil cleanerr..hahaha..nmpak live org muntah depan mata.




lagi best wooo... lepas turun dari Ooorts -Express, tibe2 dengar bunyik ''cciiaakkk''...rupe2nye ade sorang pompuan muntah . muntah atas baju beta pulak tu.berlari larilah beta ke toilet. terima kasih la.



2 comments:

LaiLa said...

hahhahahaha....hambek ko mai...gelakkan org yang muntah sgt..last2 muntah atas ko...
btw, sape yg muntah atas ko tuh? hahahha

bukanputeriraja said...

ade la sorang perempuan comel..
siap offer nk ganti baju ak lagi..
naseb baek comel, kalau x...hiaak!!